Laat je volledig inspireren door de collectie van CanDo

Laat je volledig inspireren door de collectie van CanDo

Deuren zijn niet voor eeuwig, ook al gaan deze in sommige situaties lang mee. Deuren zijn altijd in het zicht, logisch dat de look van de deur inclusief deurbeslag belangrijk voor je is. Als je er niet aan uitkomt laat je dan inspireren door collectie CanDo. Zij leveren deuren in alle soorten maten, passend bij iedere woonstijl, en de afwerking is perfect. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker, You CanDo It!

Deuren van een halve eeuw oud vervangen

Soms is er geen keus en moet je binnendeuren vervangen. Het gaat meestal om de zogeheten naoorlogse woningbouw, woningen die in de jaren vijftig, zestig, en zeventig van de vorige eeuw zijn gebouwd. Toen hingen de bouwvakkers snel van die boarddeuren af, deuren van twee lagen board met daartussen karton. Zulke deuren zijn niet mooi te krijgen, het is logisch dat zulke deuren vervangen moeten worden voor nette deuren strak in de lak met een ronduit mooie deurkruk en dito scharnieren. Op zo’n moment, als je die boarddeuren wilt vervangen, laat je inspireren door CanDo. Je hebt dan ruime keuze met de opties en kleuren.

Binnendeuren van traditional tot industrial

Mooi is dat je globaal kan filteren. Het laat je inspireren door CanDo is dus best eenvoudig. Met de Barn deur kun je ruimte winnen omdat het een schuifdeur is, met de advanced deuren kun je meer licht in huis creëren omdat het een roedepakket is met ruiten, en dat kan ook met Dimension deuren. Weer anders is de Retford of Stratford, dat zijn ook binnendeuren met ruiten, maar passen meer bij de industriële inrichting. Mocht je de deuren van een monumentaal pand willen vervangen, bekijk dan eens een paneeldeur in de categorie traditional, en let dan op de vele details. Een traditional deur met blank facetglas, met klassieke scharnieren en deurkruk, is een mooi geheel. Dus laat je inspireren door CanDo als je monumentale of juist moderne deuren wilt vervangen.

Isolerende duurzame buitendeuren

Een deur moet naast mooi ook goed zijn. Laat je inspireren door CanDo kan ook gelijk kiezen voor CanDo buitendeuren zijn, want het is 100% FSC. Het heeft geen krimpnaden rondom de panelen, en de buitendeuren hebben een isolerende kern. Evenals bij de binnendeuren heb je alle keuze met de woonstijl en het deurbeslag. Misschien is dat bij de voordeur het meest belangrijk omdat het nou eenmaal het aanzien van een pand is? Laat je inspireren door CanDo, en kies voor een degelijke deur met deurbeslag.

Bron: www.succes-bouw.nl

Reacties zijn gesloten.