Taxatierapport

 

Een taxatie van uw woning is niet iets wat zomaar uit de lucht komt vallen. Een taxatie van uw woning moet goed onderbouwd zijn, uw financi le huishouding wordt mede bepaald door een goede taxatie. Van Grootel Makelaardij is gecertificeerd en derhalve geaccrediteerd om taxaties te verrichten voor alle doeleinden. Onze rapporten worden door alle in Nederland bekende hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Een taxatie rapport geeft inzicht in de vrije verkoopwaarde van uw woning. Dit wordt bepaald aan de hand van een inspectie ter plaatsen plus een onderzoek bij het kadaster en de gemeente. Aan de hand van de onderzoeken wordt een waarde afgegeven welke re el past bij de woning. Onderbouwt met de ervaringscijfers in uw straat, wijk of woonplaats. Een taxatierapport is echter geen technische keuring van uw woning. Alleen de zichtbare gebreken worden vermeld in het rapport. De taxateur doet geen onderzoek naar de werkzaamheid van installaties.

Tarieven:

• Tot een waarde van 300.000,- betaalt u het basis tarief van 300,- exclusief de BTW en exclusief legeskosten gemeente en kadaster.
• Vanaf 300.000,- betaalt u 0.1% van de getaxeerde waarde exclusief de BTW en de legeskosten.

Hiervoor ontvangt u in drievoud een taxatierapport model Financiering Woonruimte 2002 vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT en VBO.

Aankoop of Verkoop van uw woning

De aan- of verkoop van uw woning is specialisten werk bij uitstek. Je kunt het natuurlijk zelf doen maar of dit verstandig is laat zich moeilijk beantwoorden. Net zo moeilijk als de vragen welke kopers aan u stellen als het gaat om uw woning. Om dan de juiste antwoorden te geven is niet altijd even (ge)makkelijk. Je weet het niet altijd en je wilt het niet altijd weten. Van Grootel Makelaardij wil graag uw partner zijn en alle vragen voor u beantwoorden. Zowel bij aankoop als bij verkoop van uw Woning. Als VBO Makelaar doen wij dit op contract basis, volstrekt helder in de voorwaarden en met als dekking een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

"Kortom u zit goed als een VBO Makelaar het doet"

VBO makelaars hebben een landelijk netwerk waarin het woningaanbod zichtbaar is voor kopers en verkopers. Via www.vbo.nl word uw woning aangeboden. Daarnaast maken wij gebruik van www.dimo.nl en www.huislijn.nl, hierdoor heeft u een 100% dekking en weet u zeker dat iedereen die zoekt uw woning vindt.

De tarieven

Verkoop van uw woning !

Het basistarief bedraagt 1.6 % van de koopsom ex. BTW.
Inclusief brochure en Internet.
Exclusief advertentiekosten.
U betaald pas bij transport.

Aankoop van uw woning !

U betaald over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom.
Over dit verschil berekenen wij 10% exclusief de BTW.

Bel ons op 040 2063031 en wij komen geheel vrijblijvend langs en doen gratis een offerte met waardebepaling van uw woning.